Vzdrževanje spletnih strani

Nikar ne pozabite na vzdrževanje spletnih strani

Imate na vaši strani še vedno novice izpred nekaj let, morda želite osvežiti tekste ali zamenjati slike, pa tega ne znate sami? Ste spremenili naslov ali telefonske številke, navedene pa imate napačne podatke ?

Prenova spletnih strani

Kaj vključuje vzdrževanje spletnih strani?

Vzdrževanje spletnih strani vključuje posodobitev sistema za upravljanje vsebine, posodobitev vseh vtičnikov na spletni strani, modulov in komponent ter ostale nadgradnje, ki so pomembne za optimizacijo spletne strani. Za prenovo se je dobro odločiti takrat, ko stran ne prinaša dovolj obiska, ima zmedeno strukturo, ni optimizirana, ima zastarelo obliko in ni prijazna do vseh naprav. 

Kako pogosto se vzdržuje spletna stran?

Vsebino spletne stran je dobro nadgrajevati na tedenski ravni, kajti obiskovalci spletne strani vedno iščejo nove informacije. Sprememba vsebine je dobra tudi za optimizacijo spletne strani. Vsekakor pa naj se spletna stran vzdržuje mesečno,  saj bodo spletne strani varne in varnostna kopija bo stalno prisotna.

Je redno vzdrževanje strani za vas pomembno?

Z nami se lahko dogovorite o rednem vzdrževanju vaše spletne strani. Sklenili bomo pogodbo o vzdrževanju, kar pomeni, da bomo vsak vaš zahtevek obravnavali prednostno