Ustvarjanje spletnih strani za vse naprave

Ustvarjanje spletnih strani, ki so prilagojene vsem napravam, je v času mobilnih naprav nujna. Za vas bomo izdelali unikatno in popolnoma odzivno spletno stran, ki bo prilagojena vašim potrebam in vašemu proračunu – rezultati bodo zagotovo navdušili vsakega obiskovalca.

Spletne strani izdelujemo na trenutno najbolj priljubljenem CMS sistemu. Za vas izdelamo kakovostno spletno stran, ki bo vaše podjetje ali dejavnost predstavila strankam v najlepši luči.

 

 

Izdelava unikatnih spletnih strani

Ustvarjanje unikatnih spletnih strani za prikaz na vseh napravah
izdelava odzivne strani

Za vse naprave

Ustvarjanje spletnih strani za izvajanje na vseh napravah. Predstavite podjetje ali prodajajte izdelke preko namiznih računalnikov ali telefonov.

oblikovanje internetnih strani po meri

Oblikovanje po meri

Vsaka stranka sodeluje pri ustvarjalnem procesu medtem ko gradimo spletno stran, ki odraža njihovo blagovno znamko in ustvarja prodajo.

internetne strani spletna prodaja

Spletna prodaja

Če želite začeti s prodajo na spletu, ste prišli na pravo mesto! Več o tem lahko preberete na strani spletne trgovine.

upravljanje vsebine internetnih strani

Upravljanje vsebine

Vključujemo in gradimo preproste sisteme za upravljanje vsebin, tako da lahko vaše spletno mesto posodabljate kjerkoli in kadarkoli.

Kako poteka izdelava spletnih strani?

Kako poteka izdelava spletnih strani?

Ustvarjanje spletnih strani zahteva strateški pristop

Preden pričnemo z izdelavo spletne strani, vas moramo spoznati. To pomeni, da se seznanimo z vašo dejavnostjo, nakupnimi procesi in ciljnimi skupinami.

Pri načrtovanju spletnega mesta bomo opredelili funkcije in opravili analizo konkurenčnih podjetij. Določili bomo glavne cilje in pripravili seznam ključnih besed na podlagi katerih bomo dosegli spletno optimizacijo.

Dobra uporabniška izkušnja

Za dobro uporabniško izkušnjo mora vse delovati povezano. Skupaj določimo celostno podobo in dodamo potrebne funkcionalnosti, ki usmerjajo dejavnost vaših strank.

Poskrbeli bomo za dobro uporabniško izkušnjo s prilagoditvijo vsebine za vse naprave, on-site optimizacija pa bo zagotavljala vidnost v iskalnikih.

Nemoteno delovanje in vzdrževanje

Hitro in nemoteno delovanje spletnega mesta je nujno za visoko uvrstitev v iskalnikih. Spletno stran bomo prilagodili za različne naprave, ustvarili bomo povezave z družbenimi omrežji.

Tudi po tem, ko bo izdelava spletnih strani za nami, vas ne bomo zapustili. Na osnovi dogovora poskrbimo za redno vzdrževanje in zagotovimo nemoteno delovanje brez težav.

On-site SEO optimizacija

Vsaka spletna stran potrebuje obiskovalce, ki prinašajo dobiček. Obiskovalce lahko pridobite preko iskalnikov, socialnih omrežij, novičarskih portalov in forumov in s plačljivim oglaševanjem. Večinoma pa največ prometa zagotavlja obisk preko iskalnikov. Da iskalniki najdejo in prikažejo spletno stran na prvih mestih pa mora imeti SEO optimizacijo.

Brez skritih stroškov in mesečnih naročnin

Ko bo spletna stran izdelana in ko prejmemo celotno plačilo, bo postala vaša last. Brez vsakih skritih stroškov in brez mesečnih naročnin! Z njo boste lahko počeli karkoli boste hoteli, urejal jo bo lahko vsak, ki mu boste to zaupali. Gostovanje na strežniku si izberete sami pri katerem koli ponudniku, kot tudi registracijo domene.

Samostojno upravljanje vsebinne

V kolikor želite samostojno urejati vaše strani bo to enostavno opravilo. Stran bomo gradili na zanesljivem CMS sistemu. Omogočili vam bomo popoln nadzor in upravljanje s celotno vsebino. Dobili boste navodila za pripravo in vnos tekstov in slik z nasveti za varnost in spoštovanje spletnega bontona.

Od izdelave do vzdrževanja - naše celovite rešitve

Vsak naj se ukvarja s tistim, kar najbolj obvlada. Vso skrb za učinkovit spletni nastop lahko prepustite nam, medtem pa se vi posvetite vašemu poslu. Poskrbeli bomo za redno vnašanje vsebin, vzdrževanje varnosti in posodobitve sistema, off-site optimizacijo, gostovanje in ostale ukrepe za povečanje vaše prodaje.

Učinkovita izdelava spletnih strani

Učinkovita izdelava spletne strani prenaša sporočilo vaše blagovne znamke in vabi obiskovalca, da izvede željeno dejanje. Naša ekipa oblikuje jasne, privlačne in dobro vidne pozive k dejanjem, ki obiskovalce spremenijo v vaše stranke.

Spletna stran raste skupaj z vašim podjetjem

Vaša spletna stran bo prilagodljiva, da boste samostojno in brez težav vključili čim več funkcionalnosti in vsebine. Na primer, dodali boste novo storitev, izdelke ali spremenili lokacijo vašega podjetja. WordPress CMS omogoča samostojno urejanje vsebine na spletnem mestu tudi osebam brez tehničnega znanja. Enostavnost urejanja ima ključni pomen za vaš uspeh na spletu.

Vsaka spletna stran ima majhno vrednost, če je nihče ne najde. Naša zasnova, strategija vsebine in razvoj se izvajajo z upoštevanjem najnovejših SEO standardov zato vo vaša spletna predstavitev bo dobro uvrščena v iskalnikih. Uporabimo specifične ključne besede, ki pomagajo k hitrejši in boljši med rezultati iskanja. Želimo, da vaša spletna predstavitev ne bo le lepa, temveč da bo pridobivala nove stranke.

Hitrost strani ima velik pomen

Čas nalaganja strani ima ključen pomen, ne le za uporabnost, temveč tudi z vidika SEO. Temelj učinkovitega oblikovanja je hitrost strani. Izdelali bomo spletno stran, ki bo delovala optimalno, tako da bodo obiskovalci ostali na njej mestu čim več časa in da bodo pregledali čim več vsebine.

Za vaš uspeh na spletu

Prepustite izdelavo spletne strani naši ekipi