prenova spletnih strani in trgovin

Temeljita prenova spletnih strani je na dolgi rok nujna

Dobra obiskanost spletnega mesta, je v največji meri odvisna od lastnika spletne strani. Vsebine na spletni strani morajo biti stalno posodobljene in dopolnjene z novimi, kajti le na ta način bo vaša spletna stran uvrščena višje med zadetki v iskalnikih.

Temeljita prenova spletne strani je na dolgi rok nujno opravilo, posebej takrat, ko opazite slab obisk in če spletna trgovina ne prinaša več dobre prodaje. Morda imate na svoji spletni strani zastarele vsebine, manjkajoče slike, zastarelo grafično podobo ali manjkajoče funkcionalnosti?

Za začetek je dobro preveriti kontaktni obrazec, prijavo na e-novice ali kaj podobnega, s čimer obveščate svoje stranke o novostih.

zastarele spletne strani

zastarele spletne strani

Spletna stran ne deluje v odzivnem načinu

Večina uporabnikov dostopa do spletnih strani z uporabo več kot ene naprave, s telefonom, tablico ali namiznim računalnikom.  V preteklosti izdelane spletne strani niso grajene z uporabo tehnologij, ki omogočajo prikaz strani v odzivnem načinu, zato je njihova uporabnost na manjših zaslonih praktično nemogoča. Obiskovalci zahtevajo pregledno prikazano vsebino in enostavno navigacijo po strani, vse to jim odzivna spletna stran nudi na vseh napravah.

 

Uspešnim podjetjem prenova spletnih strani nikakor ni tuja.

Mnogi se odločajo za prenovo tudi večkrat na leto.

Odločitev je vaša

Odločitev o prenovi spletne strani, je odvisna od vas. Vedeti morate, da prenova spletnih strani zahteva dobro in skrbno pripravo. Večkrat je prenova obstoječega spletnega mesta zahtevnejša od izdelave nove spletne strani. Prenova strani se lahko zavleče, zato vam bomo svetovali in vas vodili skozi celoten postopek, pri tem pa vam ne bomo jemali preveč vašega dragocenega časa.

Prenova spletnih strani je nujna
Close Menu