Optimizacija spletnih strani SEO

 Optimizacija spletnih strani (SEO) nam omogoča uvrstitev na visoke pozicije med zadetki na iskalnikih in s tem več obiska spletne strani. Optimizacija je dolgotrajen proces in rezultatov ne moremo pričakovati čez noč.

 

 

SEO - optimizacija spletnih strani

Optimizacijo spletnih strani delimo na On-site in Off-site optimizacijo. On-site optimizacija (na strani) se deli na tehnično in vsebinsko optimizacijo. Off-site optimizacija  (izven strani) se izvaja z objavami na družbenih omrežjih, prispevki na vašem blogu, omembami na raznih forumih in ostalimi povezavami na vašo spletno stran.

OnSite SEO

Tehnična optimizacija

Optimizacija za iskalnike je pogojena z ustreznim programiranjem ob upoštevanju vseh usmeritev in uporabo ustreznih označb za določene elemente, kot so: slike, besedila, naslovi …

Vsebinska optimizacija

Vsebinska optimizacija se nanaša na pripravo vsebine. Vsebina mora biti ustrezna, strukturirana in napisana v pravi obliki. Eno stran spletnega mesta je potrebno optimizirati po ključnih besedah.

OffSite SEO

Za dobro optimizacijo je potrebno vključiti aktivost izven spletnega mesta. S pomočjo Off Site optimizacije gradimo zunanje povezave, ki vplivajo na pozicije v spletnih iskalnikih. Pomemben dejavnik je število zunanjih povezav na spletni strani, hitrost pridobivanja zunanjih povezav in starost povezave. Spletna stran mora pridobivati kvalitetne povratne povezave na naraven način.

Za vaš uspeh na spletu

Prepustite izdelavo spletne strani naši ekipi