izdelava
spletnih
trgovin

izdelava spletnih trgovin za vse naprave

Izdelava spletnih trgovin poteka na različnih platformah, kajti vsaka ni primerna za vse. Izbira platforme je odvisna od zahtevnosti spletne trgovine in števila izdelkov.

Upoštevati moramo tudi željeni rok in čas izdelave in nenazadnje višino sredstev, ki ste jih pripravljeni nameniti za spletno trgovino.

izbira spletne trgovine

Izbira ustrezne spletne trgovine ni enostavna in zahteva dober premislek. Spletna trgovina mora biti hitra in odzivna, upoštevati pa je potrebno tudi druge kriterije s pomočjo katerih dosežemo uspešno spletno prodajo

Obiskovalcem vaše spletne trgovine moramo poleg kakovostne ponudbe ponuditi tudi prijazno okolje in odlične pogoje, da dosežemo kar najboljšo uporabniško izkušnjo.

Obiskovalce spletne trgovine spremenimo v vaše kupce.

Izdelava spletnih trgovin ugodno

Katera spletna trgovina vam ustreza?

Izdelava spletnih trgovin Woocommerce

WooCommerce sodi med najbolj priljubljene platforme za izdelavo spletne trgovine in omogoča prodajo raznih izdelkov. Woocommerce je ustvarjen za integracijo z WordPress spletnimi stranmi.

Nudi možnost plačila s Paypal, raznimi kreditnimi karticami, plačilo po povzetju ter druge vrste plačil.

Zakaj priporočamo WooCommerce?

WooCommerce je zgrajen na sistemu WordPress in nudi možnost številnih razširitev. Priporočamo ga vsem tistim, ki nameravajo prodajati manjše število izdelkov in želijo hkrati predstaviti dejavnost podjetja ali storitve.

VEČ O SPLETNI TRGOVINI WOOCOMMERCE →

Spletna trgovina Opencart

OpenCart je odprtokodna platforma enostavna za uporabo, tako za uporabnike kot tudi za potencialne stranke.

Spletno trgovino v kratkem času prilagodimo vašim željam in potrebam, lahko pa jo prevedemo v različne jezike, kar vam bo v pomoč za dostop do širšega tržišča

Komu priporočamo OpenCart?

Odzivna spletna trgovina nudi uporabnikom dobro izkušnjo, saj je brskanje enostavno in pregledno, ne glede na to katero napravo uporablja uporabnik.

VEČ O SPLETNI TRGOVINI OPENCART →

Close Menu