Spletne trgovine, izdelava in vzdrževanje

Izdelava spletne trgovine zahteva uporabo najnovejše tehnologije.  Naše rešitve za spletno poslovanje ponujajo najboljše standardne funkcionalnosti popolnoma odzivne internetne trgovine. Unikatna spletna trgovina bo prilagojena vašim individualnim potrebam in vašemu proračunu. Rezultati bodo navdušili vsakega obiskovalca, ki bo kmalu postal vaš zadovoljni kupec.

 

 

Prodaja na spletu raste iz dneva v dan

Izdelava spletne trgovine 123

Spletna trgovina je v času interneta zagotovo najhitrejša in najcenejša možnost za prodajo izdelkov in storitev ter vspostavitev lastnega posla na spletu. Pri spletni trgovini ni omejitev glede lokacije ali delovnega časa, kot pri klasičnih trgovinah. Prodaja poteka praktično dan in noč vse dni v letu, tudi ob nedeljah in praznikih.

Izdelava spletne trgovine

Z uporabo odzivnega spletnega oblikovanja bo vaša spletna trgovina optimizirana za namizne, mobilne in tablične naprave. Kupcem je omogočeno hitro nakupovanje preko spleta, lastnikom spletnih mest pa enostavno upravljanje s funkcijami platforme. Dodajanje neomejenega števila izdelkov in kategorij ter varni nakupi so del vsake trgovine ne glede na njen obseg. Naša ekipa lahko razvije spletno rešitev po meri, ki bo pisana na kožo vašemu podjetju.

Woocommerce - enostavni spletni nakupi

Spletna trgovina Woocommerce je odličen dodatek spletni strani, kjer prodaja izdelkov ni v ospredju. Največkrat se uporablja za prodajo manjšega števila izdelkov ali kot spletni katalog. Dodajanje izdelkov v trgovino je enostavno, omogočen je podroben opis posameznega produkta ali storitve, funkcionalna košarica je kupcu prijazna.

Magento - zmogljiva platforma za večje spletne trgovine

Magento spada med zmogljivejše spletne platforme in se uporablja za prodajo velikega števila izdelkov. Nudi neomejeno število razširitev in funkcij, ki pospešijo rast vašega podjetja. Magento spletna trgovina potrebuje za nemoteno delovanje močne strežnike zaradi velike baze podatkov.

Za vaš uspeh na spletu

Prepustite izdelavo spletne strani naši ekipi