izdelava
spletne
strani

ugodna izdelava spletnIH strani, oblikovanje, optimizacija, prenova, vzdrževanje

Ponudili vam bomo
najboljšo rešitev

Izdelava spletne strani pri 123 na spletu, je uporabna za končne uporabnike in obiskovalce. Ustvarjamo privlačna in učinkovita spletna mesta za izboljšanje konverzij in za izvajanje dinamičnih in interaktivnih funkcij.

Ne glede na to, ali potrebujete popolnoma novo spletno stran za prodajo izdelkov in storitev ali prenovo obstoječe strani, lahko naša oblikovalska skupina prinese rezultate.

Ni pomembno, ali nameravate prodajati preko spleta ali ne, zagotoviti morate spletno mesto v sodobni dobi socialnih medijev. Tudi če svojih strani ne uporabljate za neposredno prodajo, bodo vaše potencialne stranke in kupci verjetno iskali vaše podjetje tudi na spletu ali preko socialnih medijev. Če nimate spletnega mesta, boste izgubljali stranke.

Projekte vrednotimo
z odzivi uporabnikov

oblikovanje spletnih strani za mobilne naprave

Izdelava spletne strani za uporabo na različnih napravah ima v današnjem času velik pomen.

Lep dizajn, nekaj teksta in slik, nejasna in večkrat neuporabna navigacija po spletni strani že dolgo ne zadoščajo za uspešno spletno poslovanje.

Vsak obiskovalec vaše spletne strani je drugačen in vsak ima svoje zahteve, tako glede preglednosti vsebine, kot hitrosti njenega nalaganja.

unikatne spletne strani

unikatne spletne strani

Vaša spletna stran bo edinstvena

Pri izdelavi spletne strani ne predlagamo v naprej pripravljene rešitve, ampak se prilagajamo potrebam in ciljem naročnikov.

Pri nas izdelane spletne strani so unikatne in prilagojene za prikaz na vseh napravah → OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

Nobenih skritih stroškov, nobenega prikritega podizvajalca, nobenih obljub.

Naredimo kar znamo in kar zmoremo – pri tem smo 100% transparentni.

Atraktivna izdelava spletnih strani

Izdelava spletne strani brez jasno določenih ciljev nima prave vrednosti. Pred vsakim projektom je potrebno vedeti: Kakšni so cilji izdelave spletne strani?  Največkrat odgovor glasi “da predstavimo podjetje”,  vendar to ni dovolj. Želite, da vas obiskovalci spletne strani kontaktirajo?  Pokličejo zaradi določenega izdelka? Opravijo nakup? Možnosti je nešteto.

Vsak naročnik izdelave spletne strani pozna svoj posel in najbolje ve, kakšna naj bo vsebina. Priprava ustreznega gradiva je pomemben korak v procesu izdelave spletne strani, zato priporočamo, da ga naročnik opravi sam. Včasih se pri pripravi vsebine za spletno stran zatakne, zato smo tukaj mi, da vam pri tem pomagamo. 

Vsak naročnik ima določene želje in zahteve glede izgleda spletne strani, zato se z vami najprej pogovorimo. Vašo vizijo nam boste opisali z besedami ali pokazali na primerih drugih spletnih strani. Zagotovo bomo skupaj prišli do odličnega rezultata. Poskrbeli bomo za unikaten dizajn, zaradi katerega si bodo obiskovalci vašo spletno stran zapomnili in jo povezali z vašo blagovno znamko.

cena izdelave spletne strani

cena izdelave spletne strani

Na ceno izdelave spletne strani vpliva veliko dejavnikov. Točna cena se lahko določi šele po tem, ko smo seznanjeni z zahtevami naročnika. Cena izdelave spletne strani je odvisna od zahtevnosti oblikovanja, prilagajanja funkcionalnosti, števila podstrani, števila jezikovnih različic, izbire CMS sistema, programskih jezikov in ostalega.

V naprej določiti ceno spletne strani brez da bi vedeli, kaj naročnik potrebuje, je nemogoče.

Izdelava  spletne strani je investicija, ki se v povprečju povrne v nekaj mesecih.

Cene izdelave oziroma prenove spletne strani so različne in se gibljejo od nekaj sto do več tisoč Evrov, odvisno od ponudnika.

Za natančno oceno vrednosti izdelave vašega spletnega mesta, stopite v stik z nami.

Posodobite svojo
spletno prisotnost

Brez spletne strani je verjetno boljše, kot če imate slabo oblikovano spletno mesto, ki daje negativni vtis o vašem podjetju in njegovih storitvah. Ekipa 123 na spletu lahko prevzame vaše obstoječe spletno mesto in ga izboljša tako, da pritegne konverzije, namesto da odbije potencialne stranke. Vključimo lahko blog, dodamo funkcionalnost nakupovalnega vozička ali vključimo elemente družbenih medijev, s katerimi bomo še izboljšali videz in funkcionalnost vašega spletnega mesta.

Trendi oblikovanja in razvojne zmogljivosti so se v zadnjih letih občutno izboljšali – mi lahko posodobimo spletni dizajn vaše zastarele strani → PRENOVA SPLETNIH STRANI

Close Menu