Spletne
storitve

KAJ POTREBUJETE ZA USPEŠEN SPLETNI NASTOP?

Zagotavljamo kvalitetne spletne storitve za maksimalni izkoristek vašega vložka v spletni nastop. Na spletu so možnosti za uspeh neomejene in mi večino njih poznamo. Prisluhnili vam bomo in na osnovi številnih izkušenj ter idej ustvarili vašo novo spletno stran ali spletno trgovino. Slednja bo dosegla vaše stranke in jih spremenila v kupce.

Izdelava in oblikovanje strani

Izdelava spletne strani

Imate občutek, da vam vaša spletna stran ne nudi tistega, kar ste od nje pričakovali ali pa strani sploh še nimate? Spletna stran naj bi predstavila vaše podjetje v pravi luči. Največkrat je to strankin prvi stik z vami. Hkrati si stranka ustvari  prvi vtis o vašem podjetju in dejavnosti, zato mora biti prepričljiva in kreativna. Prenova ali izdelava spletne strani, ki bi izpolnjevala vse te kriterije, je prej kot enostavna. Vsekakor pa je za nas izziv.

VEČ →

 

Izdelava spletne trgovine

Je morda vaša spletna trgovina zastarela, počasna, se ne prilagaja telefonom in ostalim sodobnim napravam, predvsem pa ne dosega rezultatov, ki jih od nje pričakujete? Se obiskovalci le redko odločajo za nakup?

Dobra uporabniška izkušnja je nujna, zato ima hitrost spletne trgovine in vse njene funkcionalnosti pomembno vlogo, da pripelje kupca do prvega in vsakega naslednjega nakupa.

VEČ →

Optimizacija za iskalnike SEO

Optimizacija SEO

On-site optimizacija spletne strani je že vključena pri razvoju strani, kar pomeni – za naše stranke je brezplačna. Pri SEO optimizaciji smo pozorni na strukturo spletišča, URL naslove, meta podatke (naslov, opis, ključne besede), povezave na strani, optimizacija slik in ostalo.

Dobra uporabniška izkušnja je nujna, zato ima hitrost spletne strani pomembno vlogo za visoke uvrstitve v iskalnikih.

VEČ →

Gostovanje na strežniku

Gostovanje

Gostovanje spletnih strani za naše stranke pomeni najem prostora na zanesljivem spletnem strežniku in 24-urno nemoteno delovanje ter nemoten dostop do svetovnega spleta. Za prvo leto je gostovanje za naše stranke brezplačno!

Dobra uporabniška izkušnja je nujna, zato ima hitrost strežnika pomembno vlogo za visoke uvrstitve v iskalnikih.

VEČ →

Close Menu