Spletno gostovanje

Kaj je gostovanje?

Spletno gostovanje pomeni zakup prostora na spletnem strežniku, kamor naložite datoteke vaše spletne strani, uporabljate pa ga tudi za e-mail predale na vaši domeni.

Zakaj potrebujem gostovanje?

Da bo vaša spletna stran vidna na spletu, potrebujete poleg domene še prostor na strežniku. ki ima zagotovljeno 24-urno delovanje in nemoten dostop do svetovnega spleta.

Kdo uredi gostovanje spletnih strani na strežniku?

Vsakemu naročniku izdelave spletnih strani nudimo tudi vse potrebno za gostovanje na strežniku in vzdrževanje spletnih strani. Po končani izdelavi spletne strani bomo aktivirali vašo domeno in namestili spletne strani ter uredili nastavitve strežnika. Uredili bomo vse dostope do spletne pošte in ostalih storitev.

Kaj pa registracija domene?

Za uspeh na spletu ima izbira domene pomembno vlogo, saj je domena prvi stik obiskovalca z vašim podjetjem. Izbirate lahko med številnimi domenskimi končnicami. Svetujemo vam, da naj bo ime domene kratko in razumljivo, saj se tako lažje vtisne v spomin. V kolikor niste prepričani, kakšna naj bo vaša domena, vam bomo pri izbiri in registraciji domene priskočili na pomoč.

Vaše podjetje je edinstveno, zato naj bo edinstvena tudi vaša spletna stran.

| storitve |

© 2020, 123naspletu.si | All rights reserved.