Izdelava spletne trgovine

Ugodna in hitra izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin OpenCart in Woocommerce

Izdelava spletne trgovine poteka na različnih platformah, ki se med seboj razlikujejo predvsem po zmogljivosti. Izbira platforme je odvisna od zahtevnosti spletne trgovine in števila izdelkov.

Pri izdelavi spletnih trgovin moramo upoštevati željeni rok izdelave in nenazadnje višino sredstev, ki ste jih pripravljeni nameniti za spletno trgovino.

Kako poteka izdelava spletne trgovine?

Najprej nas boste seznanili o tem, kaj boste prodajali in kako boste prodajali? Pri tem imamo v mislih artikle in način plačila. Na osnovi teh podatkov vam bomo ponudili ustrezno platformo in pripravili unikatno predlogo, ter po vaši potrditvi pričeli z izdelavo. Uredili bomo tudi vse potrebno za gostovanje in zakup domene. Prejeli boste podrobna navodila za upravljanje vaše nove spletne trgovine in z lahkoto boste kmalu začeli s prodajo vaših izdelkov ali storitev.

Katero spletno trgovino boste izbrali?

Izbira ustrezne spletne trgovine ni enostavna in zahteva dober premislek. Spletna trgovina mora biti hitra in odzivna, upoštevati pa je potrebno tudi druge kriterije s pomočjo katerih dosežemo uspešno spletno prodajo. Obiskovalcem vaše spletne trgovine moramo poleg kakovostne ponudbe ponuditi tudi prijazno okolje in odlične pogoje, da dosežemo kar najboljšo uporabniško izkušnjo.

Spletne trgovine Woocommerce

Zakaj priporočamo WooCommerce?

WooCommerce je zgrajen na sistemu WordPress in nudi možnost številnih razširitev. Priporočamo ga vsem tistim, ki nameravajo prodajati manjše število izdelkov in želijo hkrati predstaviti dejavnost podjetja ali storitve.

Izdelava spletnih trgovin Woocommerce

WooCommerce sodi med najbolj priljubljene platforme za izdelavo spletne trgovine in omogoča prodajo raznih izdelkov. Woocommerce spletna trgovina je ustvarjena za integracijo z WordPress spletnimi stranmi.

Nudi možnost plačila s Paypal, raznimi kreditnimi karticami, plačilo po povzetju ter druge vrste plačil.

Izdelava spletnih trgovin OpenCart

Komu priporočamo OpenCart?

Odzivna spletna trgovina Opencart nudi uporabnikom dobro izkušnjo, saj je brskanje enostavno in pregledno, ne glede na to, katero napravo uporablja uporabnik.

Izdelava spletne trgovine OpenCart

OpenCart je odprtokodna platforma enostavna za uporabo, tako za uporabnike kot tudi za potencialne stranke.

Spletna trgovina OpenCart je v kratkem času prilagodljiva vašim željam in potrebam. Lahko je prevedena v različne jezike, kar vam bo v pomoč za dostop do širšega tržišča