Spletne trgovine

Spletne trgovine izdelujemo na različnih platformah, ki se med seboj razlikujejo predvsem po zmogljivosti. Izbira ustrezne platforme je odvisna od zahtevnosti spletne trgovine in števila izdelkov.

Pri izdelavi spletnih trgovin upoštevamo željeni rok izdelave in nenazadnje višino sredstev, ki ste jih pripravljeni nameniti za spletno trgovino.

Izbira ustrezne spletne trgovine ni enostavna in zahteva dober premislek. Spletna trgovina mora biti hitra in odzivna, upoštevati pa je potrebno tudi druge kriterije s pomočjo katerih dosežemo uspešno spletno prodajo. Obiskovalcem vaše spletne trgovine moramo poleg kakovostne ponudbe ponuditi tudi prijazno okolje in odlične pogoje, da dosežemo kar najboljšo uporabniško izkušnjo.

Prodaja na spletu nenehno narašča

Spletna trgovina omogoča najhitrejšo in najcenejšo možnost prodaje izdelkov ali storitev. Kupci jo lahko obiskujejo 24ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu. Spletne trgovine niso omejene na točno določeno lokacijo in se ne soočajo z vsakodnevnimi težavami v primerjavi s klasičnimi.

Prodaja na spletu nenehno narašča in verjetno je pravi čas, da prenesete del svojega poslovanja tudi na splet. S tem boste povečali prodajo preko dodatnega prodajnega kanala.

Katero spletno trgovino vam lahko ponudimo?

Woocommerce spletno trgovino bomo ponudili vsem tistim podjetjem, ki že imajo spletno stran ustvarjeno na platformi WordPress.

Priporočamo ga tudi vsem strankam, ki nameravajo prodajati manjše število izdelkov in ki dajejo poudarek predstavitvi dejavnosti podjetja ali storitve.

OpenCart spletna trgovina vam nudi vse, kar se pričakuje od največjih spletnih trgovin. Uporabnikom zagotavlja odlično izkušnjo, brskanje med izdelki je enostavno in pregledno. Odzivno oblikovana spletna trgovina se samodejno prilagaja vsem velikostim zaslonov.

Vaše podjetje je edinstveno, zato naj bo edinstvena tudi vaša spletna stran.

© 2020, 123naspletu.si | All rights reserved.