spletne
strani

Spletne strani so zagotovo najučinkovitejši način predstavitve podjetja, izdelkov ali storitev. Izdelava spletne strani je prvi korak k uspešnemu poslovanju na spletu, zato naj bo kvalitetna.

NEPOGREŠLJIVO ORODJE ZA TRŽENJE

Najprej preverite, kaj potrebujete?

Na spletu najdete ponudnike izdelave na osnovi v naprej pripravljene predloge (template) in tiste, ki prisegajo na rešitev po meri. Cene se zaradi različnega pristopa in vloženega dela razlikujejo, cena rešitve po meri, je lahko tudi nekajkrat višja.

izdelane predloge
Predloga (template)

Predloga (template) je prednastavljena rešitev na osnovi katere vam izvajalec postavi spletno stran. Cene predlog so na internetni tržnici gibljejo od 20 do 60 €. Pri tem načinu izvajalec zamenja barve, vstavi logotip, izvede še nekaj manjših prilagoditev in stran objavi. Dela pri tem ni veliko, največkrat to izvede v nekaj urah. Spremeni barve, logo, izvede še nekaj prilagoditev in stran objavi. Nekateri nudijo še vnos vaše pripravljene vsebine, večkrat pa to opravilo prepustijo naročnikom.

Pri podjetjih, kjer splet ni najbolj pomemben za predstavitev dejavnosti, je takšen pristop dokaj sprejemljiv, predvsem zaradi nizkih cen.

Rešitve po meri

Rešitev po meri prinaša podjetjem pomembne prednosti, kar pa vpliva na ceno. Rešitve po meri pomenijo višje cene pri ponudnikih. Sodobna in učinkovita spletna stran, ki bo zadostila vašim poslovnim ciljem in uporabniškim kriterijem, naj bo zasnovana po meri. Podjetju prinaša pomembne prednosti, ki odtehtajo višjo ceno.

 

Izdelava spletne strani
Izdelava nove spletne strani
IZDELAVA SPLETNE STRANI

Izdelava sodobnih, funkcionalnih spletnih strani. Načrtovanje, oblikovanje, urejanje in vzdrževanje spletnih projektov.

Izdelava spletnih trgovin
IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE

Izdelava naprednih, učinkovitih spletnih trgovin ter ecommerce strani. Zanesljiva podpora in pomoč po vspostavitvi trgovine.

Prenova spletnih strani in posodobitev
PRENOVA - POSODOBITEV STRANI

Popolna prenova, posodobitev ali zgolj oblikovna rešitev obstoječih spletnih strani. Dodajanje CMS sistema v obstoječo spletno stran.

Vzdrževanje in podpora spletnih strani
VZDRŽEVANJE - PODPORA 24 ur/dan

Nudimo podporo in vzdrževanje za vse pri nas izdelane spletne strani. Zanesljiva podpora za pogodbene stranke 24 ur/dan.