Poskrbite za prepoznavnost vašega podjetja

Prepoznavnost podjetja

Spletna stran bo predstavila vaše podjetje ali storitve potencialnim strankam na enostaven in nevsiljiv način

Za vas bomo izdelali najbolj uporabno spletno stran z unikatnim izgledom, ki bo ustrezna glede na dejavnost vašega podjetja. Izdelava spletne strani bo napredna, stran moderno oblikovana, optimizirana za prikaz na vseh napravah (namiznih in prenosnih) in bo pravo orodje za boljše poslovanje.

Spletne (internetne) strani izdelujemo kvalitetno in hitro po konkurenčnih cenah. Nudimo tudi podporo in vzdrževanje spletnih strani. Lahko se dogovorimo za prenovo vaše spletne strani, poskrbimo za optimizacijo in prevzamemo skrb za redne posodobitve.

Načrtovanje spletnega mesta

Skrbno načrtovano spletno mesto bo ob upoštevanju navad uporabnikov spleta in vaših ciljev postalo močno orodje za trženje in koristen del poslovanja. Z vami se bomo najprej dogovorili o obliki vaše nove spletne predstavitve in o marketinški strategiji, ki bo dosegala zastavljene cilje.

Izdelava strani vsebuje privlačen in dovršen dizajn in enostavno strukturo, vnos kakovostnih besedil, izdelavo pregledne navigacije, pregleden prikaz ponudbe, novice, članki … Spletno stran bomo prilagodili vašim potrebam in potrebam vaših kupcev.

Hitro izdelana spletna stran

Zaupajte nam vaše potrebe, mi pa bomo pripravili načrt za vašo novo spletno stran in oblikovali unikatno predlogo. Pripravili bomo vse potrebno za vnos vsebin, ki nam jih boste poslali in po vaši potrditvi bomo spletno stran objavili.

Spletna predstavitev izdelana v paketu je primerna za vse, ki potrebujejo funkcionalno in uporabno spletno predstavitev. Imeli boste možnost smostojnega urejanja in popoln nadzor nad vsebino kar pomeni, da lahko vsebino urejate sami, popolnoma neodvisno od nas, če tako želite?

Izdelava spletne strani v paketu:

Spletne strani v paketu so enostavne za urejanje s skoraj neomejenimi možnostmi razširitev. Spletno stran lahko urejate kadarkoli, če se zatakne, vam priskočimo na pomoč.

Vaše podjetje je edinstveno, zato naj bo edinstvena tudi vaša spletna stran.

© 2020, 123naspletu.si | All rights reserved.