Zadnji projekti ekipe 123 na spletu

Zadnji projekti

S svojimi projekti smo uspešni, kar potrjuje zadovoljstvo naših strank. Zaupajo nam mnoga slovenska in tuja podjetja za katera ima izdelava spletne strani velik pomen pri pridobivanju novih strank.

Projekti izdelava spletne strani
Projekt Romex Slovenija

Naročnik

Romex Slovenija

Podjetje Asfalt beton d.o.o. z dolgoletno tradicijo je leta 2006 pridobilo zastopstvo za prodajo izdelkov Romex® AG iz Nemčije za Slovenijo ter države bivše Jugoslavije. V podjetju se zavedajo pomembnosti strank, zato jim nudijo kvalitetne storitve, kar dosežejo z izbiro kvalitetnih materialov in strokovno vgradnjo le-teh.

Spletna stran: Romex.si

 

Naročnik

Medicare

Podjetje Medicare nudi pripomočke in opremo za uporabo v bolnišnicah, zdravstvenih domovih in domovih upokojencev. V njihov program sodijo tudi testi in gradivo za psihologe, logopede in psihiatre. So zastopniki za mnoga uveljavljena tuja podjetja.

Spletna stran: Medicare-eu.com

 

Projekt Medicare Slovenske Konjice
Projekt LKO RZS

Naročnik

LKO

Podkomisija RZS za LKO skrbi za izvedbo državnih prvenstev v tekmovalnem krapolovu, ki sodi med najbolj humane discipline športnega ribolova in je vse bolj priljubljen pri ribičih v Sloveniji in po svetu.

Spletna stran: lko.si

 

Naročnik

Koicarp

Podjetje Koicarp Slovenija se ukvarja s prodajo japonskih koi krapov in opreme za akvaristiko. Zastopajo znane tuje proizvajalce pripomočkov za ribnike in akvarije.

Spletna stran: Koicarp.si

 

Projekt Koicarp Slovenija

Naročnik

VOPRO

Podjetje VOPRO se ukvarja z inštaliranjem vodovodnih, sanitarnih, ogrevalnih, hladilnih in prezračevalnih napeljav ter naprav.

Spletna stran: vopro.si

 

Naročnik

SanAntonio

Domače oljčno olje iz hribovitih predelov Sv. Antona pri Kopru. Oljčno olje San Antonio ima izjemno močan okus in prav to je znak njegove čistosti.

Spletna stran: Olivno-olje.si