Prenova spletnih strani je pomembna

Temeljita prenova spletnih strani je na dolgi rok nujno opravilo še posebej takrat, ko zaznate slab obisk ali če spletna trgovina ne prinaša več dobre prodaje. Morda imate na svoji spletni strani zastarele vsebine, manjkajoče slike, zastarelo grafično podobo ali manjkajoče funkcionalnosti?

Dobra obiskanost spletnega mesta, je v največji meri odvisna od lastnika spletne strani. Vsebine na spletni strani morajo biti stalno posodobljene in dopolnjene z novimi, kajti le na ta način bo vaša spletna stran uvrščena višje med zadetki v iskalnikih.

Za začetek je dobro preveriti kontaktni obrazec, prijavo na e-novice in ostalo, s čimer obveščate svoje stranke o novostih.

Prenova spletnih strani je pomembna

Deluje vaša stran v odzivnem načinu?

Večina uporabnikov dostopa do spletnih strani z uporabo več kot ene naprave, s telefonom, tablico ali namiznim računalnikom.  V preteklosti izdelane spletne strani niso grajene z uporabo tehnologij, ki omogočajo prikaz strani v odzivnem načinu, zato je njihova uporabnost na manjših zaslonih praktično nemogoča. Obiskovalci zahtevajo pregledno prikazano vsebino in enostavno navigacijo po strani, vse to jim odzivna spletna stran nudi na vseh napravah.

Vas zanima prenova spletne strani?

Odločitev o prenovi spletne strani, je odvisna od vas. Vedeti morate, da prenova spletnih strani zahteva dobro in skrbno pripravo. Večkrat je prenova obstoječega spletnega mesta zahtevnejša od izdelave nove spletne strani. Prenova strani se lahko zavleče, zato vam bomo svetovali in vas vodili skozi celoten postopek, pri tem pa vam ne bomo jemali preveč vašega dragocenega časa.

Prenova spletnih strani je nujna

storitve

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Izdelava kvalitetnih spletnih strani

Izdelava spletnih strani s CMS sistemom omogoča enostavno urejanje ali spreminjanje vsebin na spletnih straneh.

IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

Izdelava spletne trgovine

Izdelava spletnih trgovin s samostojnim dodajanjem artiklov, spremljanjem evidence naročil, plačil in veliko več.

VZDRŽEVANJE SPLETNIH STRANI

poslovna spletna stran

Redno vzdrževanje spletnih strani in ažurirana vsebina imata ključen pomen za uspešen nastop na spletu.