Prenova spletnih
strani in
spletne trgovine

Prenova spletnih strani

Temeljita prenova spletnih strani ali trgovine, je na dolgi rok nujno opravilo. Še posebej takrat, ko zaznate slab obisk ali če spletna trgovina ne prinaša več dobre prodaje. Morda imate na svoji spletni strani zastarele vsebine, manjkajoče slike, zastarelo grafično podobo ali manjkajoče funkcionalnosti?

Dobra obiskanost spletnega mesta, je v največji meri odvisna od lastnika spletne strani. Vsebine na spletni strani morajo biti stalno posodobljene in dopolnjene z novimi, kajti le na ta način bo vaša spletna stran uvrščena višje med zadetki v iskalnikih.

Za začetek je dobro preveriti kontaktni obrazec, prijavo na e-novice in ostalo, s čimer obveščate svoje stranke o spremembah in novostih.

Deluje vaša stran v odzivnem načinu?

Večina uporabnikov dostopa do spletnih strani z uporabo več kot ene naprave, s telefonom, tablico ali namiznim računalnikom.  V preteklosti izdelane spletne strani niso grajene z uporabo tehnologij, ki omogočajo prikaz strani v odzivnem načinu, zato je njihova uporabnost na manjših zaslonih praktično nemogoča. Obiskovalci zahtevajo pregledno prikazano vsebino in enostavno navigacijo po strani, vse to jim odzivna spletna stran nudi na vseh napravah.

Prenova spletne trgovine Opencart

Podjetje Tramontana iz Ljubljane se ukvarja s prodajo navtične opreme svetovno znanih proizvajalcev. Njihova stara spletna trgovina je bila izdelana pred več leti na platformi Opencart in popolnoma razumljivo je, da je bila nadgradnja in posodobitev nujno potrebna. Pri prenovi in nadgradnji smo ohranili celotno vsebino ter vse aktualne url povezave, spletno trgovino smo prilagodili za uporabo na vseh naprednih napravah.

www.tramontana-net.si 

Vas zanima prenova spletne strani?

Odločitev o prenovi spletne strani, je odvisna od vas. Vedeti morate, da prenova spletnih strani zahteva dobro in skrbno pripravo. Večkrat je prenova obstoječega spletnega mesta zahtevnejša od izdelave nove spletne strani. Prenova strani se lahko zavleče, zato vam bomo svetovali in vas vodili skozi celoten postopek, pri tem pa vam ne bomo jemali preveč vašega dragocenega časa.

© 2020, 123naspletu.si | All rights reserved.