Odzivno oblikovanje spletnih strani

Odzivna mobilna spletna stran

Odzivno oblikovana spletna stran zagotavlja uporabnikom optimalno izkušnjo na vseh napravah

Osredotočeni smo na odzivno oblikovanje internetnih strani z racionalno vsebino in učinkovito navigacijo – najboljša vsebina z najmanjšo količino klikov.

Odzivno oblikovanje spletnih strani ne zahteva nobenih dodatnih posegov, saj je sinhronizirano z vašo običajno spletno stranjo. Vsebine odzivne spletne strani se prilagodijo samodejno.

oblikovanje za hitrost strani

Optimalno delovanje strani

Čas nalaganja spletne strani ima ključen pomen, ne le za uporabnost, temveč tudi z vidika SEO. Učinkovito oblikovanje spletnih strani, je vsekakor namenjeno hitrosti strani. Spletna stran bo delovala optimalno, tako da bodo obiskovalci ostali na spletnem mestu čim več časa in da bodo pregledali čim več vsebine. 

zadovoljni uporabniki

Vsak obiskovalec spletne strani ima svoje navade. Nekateri so zagovorniki preglednosti, mnogim pomeni vse lep dizajn, spet druge pritegne zanimiva vsebina ali preprosta uporaba na mobilni napravi.

Mi poskrbimo, da bo vaša spletna stran zajemala vse od naštetega!

Hitrost nalaganja vsebine

V Sloveniji že več kot 50 odstotkov uporabnikov dostopa do spleta preko mobilnih naprav. To pomeni, da mora biti arhitektura spletne strani prilagojena vsem napravam. Največ uporabnikov uporablja pametne telefone z zaslonom na dotik. Gumbi morajo biti dovolj veliki zaradi pritiska na njih, pisava mora biti berljiva brez povečevanja. Količina in velikost slik mora biti zreducirana, kar je pomemben dejavnik za hitrost nalaganja strani.

Mobilnikom prijazne strani

Več kot 80 odstotkov uporabnikov spleta si ogleduje spletne strani preko mobilnika. Zato si ne smemo privoščiti, da vaša spletna stran ne bi bila prijazna do telefonov in vseh ostalih naprav. Pri nas narejene spletne strani so 100% pripravljene na vse naprave.

Mobilnikom prijazne strani so nujne za prikaz na napravah, kot so mobilni telefoni, tablični računalniki in prenosniki, stacionarnimi računalniki. Omenjene naprave imajo različne velikosti zaslonov, ki so različnih kakovosti. Da se vsebina spletne strani (slike, besedila …) pravilno prikaže mora biti odzivno oblikovana. Vsi elementi strani so smiselno razporejeni oziroma postavljeni glede na velikost zaslona s katerim si uporabniki ogledujejo spletno stran.

Mobilnim napravam prijazne spletne strani
MOŽNOST RAZŠIRITVE

Vašo spletno stran boste lahko kadarkoli nadgradili, možnosti so neomejene. Morda boste želeli dodati spletno trgovino, več jezikov ali galerijo?

SAMOSTOJNO UREJANJE

Vsebino spletne strani, kot so teksti in slike, boste lahko urejali sami s pomočjo preprostega urejevalnika, kadarkoli boste želeli.

Prednosti mobilnikom prijazne spletne strani

Mobilnikom prijazne strani zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo in so zagotovo bolj priljubljene med uporabniki spleta, saj lahko dostopajo do vsebine z uporabo različnih naprav. Izdelava odzivne, mobilnikom prijazne strani, je v končni fazi cenejša. Izdelava, upravljanje, podpora in nadgradnja se izvaja v enem samem koraku.

Vaše podjetje je edinstveno, zato naj bo edinstvena tudi vaša spletna stran.

© 2020, 123naspletu.si | All rights reserved.