Ekipa "123 na spletu"

Pri 123 na spletu obvladamo celoten proces izdelave, vzdrževanja in oglaševanja spletnih strani

Smo ekipa z dolgoletnimi izkušnjami vsak na svojem področju interneta. Izdelujemo spletne strani za različne naročnike in obvladamo celoten proces – od načrtovanja do spletnega marketinga.
Od kar se ukvarjamo s spletnim poslom smo nabrali ogromno znanja in izkušenj. Vsak od nas ima veliko uspešno dokončanih spletnih projektov, skupaj pa smo jih izvedli več 100.

On-site SEO optimizacija na vsaki spletni strani

Vsaka spletna stran potrebuje obiskovalce, ki prinašajo dobiček. Obiskovalce lahko pridobite preko iskalnikov, socialnih omrežij, novičarskih portalov in forumov in s plačljivim oglaševanjem. Večinoma pa največ prometa zagotavlja obisk preko iskalnikov. Da iskalniki najdejo in prikažejo spletno stran na prvih mestih pa mora imeti vaša spletna stran SEO optimizacijo.

Brez skritih stroškov in mesečnih naročnin

Ko bo spletna stran izdelana in ko prejmemo celotno plačilo, bo postala spletna stran vaša last. Brez vsakih skritih stroškov in brez mesečnih naročnin! S spletno stranjo boste lahko počeli karkoli boste hoteli, urejal jo bo lahko vsak, ki mu boste to zaupali. Gostovanje na strežniku si izberete sami pri katerem koli ponudniku, kot tudi registracijo domene.

Samostojno upravljanje spletne strani

V kolikor želite samostojno urejati vaše spletne strani bo to enostavno opravilo. Spletno stran bomo gradili na zanesljivem CMS sistemu. Omogočili vam bomo popoln nadzor in upravljanje s celotno spletno stranjo. Dobili boste navodila za pripravo in vnos vsebine z nasveti za varnost in spoštovanje spletnega bontona.

Od izdelave do vzdrževanja – naše celovite rešitve

Vsak naj se ukvarja s tistim, kar najbolj obvlada. Vso skrb za učinkovit spletni nastop lahko prepustite nam, medtem pa se vi posvetite vašemu poslu. Poskrbeli bomo za redno vnašanje vsebin, vzdrževanje varnosti in posodobitve sistema, off-site optimizacijo, gostovanje in ostale ukrepe za povečanje vaše prodaje.

.