Razmišljamo nekoliko drugače

Že od leta 2010 se ukvarjamo z razvojem spletnih strani. Redko uporabljamo pri svojih projektih vnaprej izdelane predloge, čeprav pri tem prihranimo čas. Projekti so res končani hitreje, predvsem pa ceneje, težko pa pri tem izrazimo svoje ustvarjalnosti. Večina podjetij za razvoj spletnih strani je usmerjena v izvedbo čim več projektov s čim manjšimi stroški.

Mi se nagibamo k ekskluzivnem in dovršenem videzu. Pri ustvarjanju projektov, pregledamo konkurente v dejavnosti za katero ustvarjamo spletno mesto.
Pregledujemo njihove stvaritve, pogledamo najboljše in najslabše dele njihove spletne strani. Skozi celoten postopek radi razmišljamo in gledamo iz oči potencialne stranke. Vse mora biti narejeno profesionalno in dovolj preprosto, da se nihče ne izgubi med preveliko količino neuporabnih informacij.
Poskrbimo, da ima spletna stran naših strank najboljše  izkušnje na njihovem področju.

Spletne strani za vsak žep

Si želite enostaven in neokusen ali edinstven dizajn? Je vaš proračun omejen?

Ne skrbite, za vas bomo našli ustrezno rešitev.
Poskrbeli bomo za preprost in kljub temu privlačen dizajn, več pozornosti pa bomo namenili hitrosti vašega spletnega mesta. Včasih je samo hitra spletna stran več kot dovolj za visoke uvrstitve med zadetki v brskalnikih.

Obvladamo celoten proces izdelave, vzdrževanja in oglaševanja spletnih strani

Nekateri med nami imajo tudi več kot 15 let izkušenj na spletnem prostoru. Svoj prosti čas namenjamo združevanju ljubiteljev tekmovalnega in rekreacijskega krapolova v Športnem klubu kraparjev Slovenije. Z izdelavo spletnih strani in ostalimi spletnimi storitvami pomagamo našemu društvu pri razvoju osnovne dejavnosti in doseganju zastavljenih ciljev.

Obvladamo celoten proces izdelave spletnih mest- od načrtovanja do programiranja. Uporabljamo različna orodja, kot so Photoshop, Notepad + in druga, naše najljubše orodje v zadnjih letih pa je zagotovo WordPress.

 

Spletna mesta v več jezikih

Strankam želimo ustreči na vseh področjih, zato izdelamo spletno stran v jeziku, ki ga želite. Čeprav morda ne govorimo določenega jezika poskrbimo, da je vse kvalitetno prevedeno po vaših željah.

Samostojna izdelava spletnih strani

Uporaba vnaprej izdelanih spletnih strani lahko izgleda neprofesionalno in ceneno. Kdo si želi spletno predstavitev, ki je videti cenena? Vam je vseeno za vašo podobo?

Nekatera podjetja izbirajo najcenejše poti – sami se lotijo izdelave spletnih mest in uporabijo nekaj, kar pač najdejo na internetu. Mnogim se na začetku zdi, da bo “kar nekaj” v redu, žal pa večina hitro spozna, da so naredili napako. Namesto da bi prihranili izgubljajo tako stranke kot čas, ki bi ga raje namenili poslu, ki ga obvladajo.

Garancija in podpora za funkcionalnost

Po vsakem končanem projektu strankam zagotovimo vse potrebne informacije o tem, kako ohraniti funkcionalnost vseh funkcij spletnega mesta.
Kako deluje vsaka funkcija in kako lahko vse urejate sami. V primeru, ko se kaj zalomi ali ne deluje, nudimo popolno podporo do 6 mesecev po izvedbi projekta.

Vaše podjetje je edinstveno, zato naj bo edinstvena tudi vaša spletna stran.

© 2020, 123naspletu.si | All rights reserved.