Izdelava spletnih strani WordPress

Izdelava spletnih strani WordPress zahteva podrobno poznavanje delovanja WordPress CMS, če gre za izdelavo kompleksnega spletišča ali razvoj spletne strani po meri.

Trditev nekaterih, da se WordPress uporablja le za pisanje blogov, že več let ne drži. Pestra izbira dodatkov in podrobno poznavanje funkcij urejevalnika nam omogočata izdelavo vrhunskih spletnih strani po meri.

Trenutno je najbolj razširjena platforma za izdelavo spletnih strani vseh vrst. Omogoča upravljanje strani, dodajanje vsebin, ustvarjanje spletnih obrazcev ter ostalih opravil.

Njegov uporabniško usmerjen vmesnik omogoča nadgradnje, urejanje, vzdrževanje in implementacijo različnih vtičnikov za dodatno dodatno nadgraditev sistema. Izbiramo lahko med tisočimi vtičniki in predlogami, ki so brezplačne ali plačljive.

Odzivno oblikovanje (responsive design)

Odzivno oblikovanje (responsive design) pomeni izdelavo spletne strani za optimalno izkušnjo uporabnika, ne glede na napravo, ki jo uporablja. Uporabnik ima popoln nadzor nad spletno stranjo. Povečevanje besedil ni potrebno, prav tako ni nobene potrebe po obračanju ekrana ali pomikanju vsebine levo in desno. Oblika odzivne spletne strani se samodejno prilagaja vsaki napravi.

Komu priporočamo WordPress spletno stran?

Tudi brez posebnega znanja je mogoče s pomočjo WordPress hitro izdelati spletno stran. Na voljo je veliko število brezplačnih urejevalnikov, vtičnikov in tem, priporočljivo pa je vsaj osnovno poznavanje HTML in CSS. Dobro je vedeti tudi kaj o optimizaciji, varnostnem kopiranju, posodobitvah in vzdrževanju spletišča. Platforma je zaradi razširjenosti pogosta tarča poskusov vdora in zlorab zato je dobro poskrbeti tudi za ustrezno varovanje.

Izdelava odzivne, mobilnikom prijazne strani, ne vpliva na ceno

Več kot 80 odstotkov uporabnikov spleta si ogleduje spletne strani preko mobilnika. Pri nas je vsaka izdelana spletna stran prijazna do telefonov in vseh ostalih naprav. Pri nas narejene strani so 100% prilagojene za vse naprave, kar pa nima nobenega vpliva na ceno.

Izdelava različnih verzij za različne naprave ni potrebna. Pri nas izdelane spletne strani so že v osnovi odzivno oblikovane.

Izdelava WordPress spletnih strani

WordPress je odprtokodna programska oprema, ki je uporabna za izdelavo sodobne spletne strani, bloga ali aplikacije. Izdelava spletnih strani je v celoti prilagojena vašim željam, poslu s katerim se ukvarjate in področju, na katerem nastopate.

Pri nas oblikovane WordPress spletne strani nudijo vrhunsko uporabniško izkušnjo, so optimizirane in prodajno naravnane, modernega dizajna, pregledne in uporabe. Obiskovalce prepričajo, da ste ravno vi njihov pravi ponudnik.

Vaše podjetje je edinstveno, zato naj bo edinstvena tudi vaša spletna stran.

| storitve |

© 2020, 123naspletu.si | All rights reserved.