Izdelava spletnih strani po meri

izdelava spletnih strani po ugodnih cenah vsebuje sodobno oblikovanje in optimizacijo ter vzdrževanje po dogovoru

Ponudili vam bomo
najboljšo rešitev

Za vas lahko ustvarimo sodobno spletno mesto za izvajanje dinamičnih in interaktivnih funkcij. Ponudili vam bomo najboljšo rešitev ne glede na to, kakšen bo namen spletne strani. Če bo vaša nova spletna stran služila predstavitvi dejavnosti in vaših storitev ali pa bo namenjena prodaji izdelkov, izdelavo bomo prilagodili vam in vašim strankam.

Nujno je, da so vsi podatki na spletni strani relevantni, njena vsebina ažurirana in zanimiva za obiskovalce. Če bo vaše spletno mesto namenjeno prodaji preko spleta ali pa zgolj predstavitvi vaše dejavnosti, je potrebno zagotoviti visoko uvrščenost med zadetki v iskalnikih.

Projekte vrednotimo
z odzivi uporabnikov

unikatne spletne strani

unikatne spletne strani

Sodobna, edinstvena oblika

Redko predlagamo v naprej pripravljene rešitve, saj se prilagajamo potrebam in ciljem naročnikov. Pri nas izdelane internetne strani so unikatne in prilagojene za prikaz na vseh napravah

→ SODOBNO OBLIKOVANJE

Nobenih skritih stroškov, nobenega prikritega podizvajalca, nobenih obljub.

Naredimo kar znamo in kar zmoremo – pri tem smo 100% transparentni.

Atraktivna izdelava spletnih strani

Izdelava spletne strani brez jasno določenih ciljev nima prave vrednosti. Pred vsakim projektom je potrebno vedeti: Kakšni so cilji izdelave spletne strani?  Največkrat odgovor glasi “da predstavimo podjetje”,  vendar to ni dovolj. Želite, da vas obiskovalci spletne strani kontaktirajo?  Pokličejo zaradi določenega izdelka? Opravijo nakup? Možnosti je nešteto.

Vsak naročnik izdelave spletne strani pozna svoj posel in najbolje ve, kakšna naj bo vsebina. Priprava ustreznega gradiva je pomemben korak v procesu izdelave spletne strani, zato priporočamo, da ga naročnik opravi sam. Včasih se pri pripravi vsebine za spletno stran zatakne, zato smo tukaj mi, da vam pri tem pomagamo. 

Vsak naročnik ima določene želje in zahteve glede izgleda, zato se z vami o tem najprej pogovorimo. Vašo vizijo nam boste opisali z besedami ali pokazali na primerih drugih spletnih strani. Zagotovo bomo skupaj prišli do odličnega rezultata. Poskrbeli bomo za unikaten dizajn, zaradi katerega si bodo obiskovalci vašo spletno predstavitev zapomnili in jo povezali z vašo blagovno znamko.

oblikovanje spletnih strani za mobilne naprave

Izdelava spletnih strani za uporabo na različnih napravah imajo v današnjem času zagotovo velik pomen.

Lep dizajn, nekaj teksta in slik, nejasna in večkrat neuporabna navigacija že dolgo niso dovolj za uspešno spletno poslovanje.

Vsak obiskovalec je drugačen in vsak ima svoje zahteve, tako glede preglednosti vsebine, kot hitrosti njenega nalaganja.

Kaj pa cena?

Kaj pa cena?

Na ceno vpliva več dejavnikov. Točna cena se lahko določi šele po tem, ko smo seznanjeni z vsemi zahtevami naročnika. Cena je odvisna od zahtevnosti oblikovanja, prilagajanja funkcionalnosti, števila podstrani, števila jezikovnih različic, izbire CMS sistema, programskih jezikov in ostalega.

Investicija v spletno stran se v povprečju povrne v nekaj mesecih.

Cene izdelave oziroma prenove spletne strani so različne in se gibljejo od nekaj sto do več tisoč Evrov, odvisno od ponudnika.

Za natančno ceno stopite v stik z nami.