Izdelava
spletnih strani

Spletno stran izdelamo od prvega do zadnjega koraka v 14 dneh od vašega naročila. Vedno poskrbimo za unikaten grafičen dizajn spletne strani, ki je edinstven in ga ne vidite nikjer drugje.

PRILAGOJENE ZA VSE NAPRAVE

Izdelava spletnih strani za pravilen prikaz na vseh napravah. Spletne strani so optimizirane za hitro nalaganje vsebine

KONTAKT IN RAZISKAVE

Najprej spoznamo vaše podjetje, vaše želje in potrebe. Sledi zbiranje informacij o vaši konkurenci, pregled njihovih močnih in šibkih točk.

OBLIKOVANJE IN RAZVOJ

Predstavimo svoja priporočila in ideje za najboljšo uporabniško izkušnjo. Najboljše ideje usmerimo v resničnost.

TEST IN OBJAVA

Ni več časa za napake! Vse mora teči, kot je bilo predvideno.

 

Vidne na vseh napravah

Vsaka pri nas izdelana spletna stran, je 100% pripravljena za ogled na telefonih, tablicah, računalnikih ter ostalih zaslonih (responsive).

Optimizacija (SEO)

Dobili boste tehnično optimizirano spletno stran skladno z najnovejšimi smernicami modernega spletnega nastopa.

Unikatno oblikovane

Za vas bomo pripravili izgled spletne strani po najnovejših spletnih smernicah. Vaše izdelke in storitve bomo predstavili z unikatno grafično podobo na najvišjem nivoju.

Izkušena ekipa

Prepustite izdelavo spletne strani ekipi, ki že več kot 10 let ustvarja na spletu. Smo ekipa z veliko izkušnjami v mnogih branžah, v domačem in mednarodnem okolju.

Odzivne spletne strani

Odzivna spletna stran zagotavlja optimalno uporabniško izkušnjo na vseh napravah. Pri ustvarjanju strani smo osredotočeni na odzivno oblikovanje z racionalno vsebino in učinkovito navigacijo. Izdelava različnih verzij za različne naprave ni potrebna.

Več kot 80 odstotkov uporabnikov spleta si ogleduje spletne strani preko mobilnika. Pri nas je vsaka izdelana spletna stran prijazna do telefonov in vseh ostalih naprav. Pri nas narejene strani so 100% prilagojene za vse naprave.

Samostojno urejanje vsebin

Samostojno urejanje vsebine je namenjeno predvsem lastnikom spletnih strani, ki želijo sami opravljati spremembe na svojih spletnih straneh. Sistem je primeren za spletna mesta, kjer se spremembe dogajajo dnevno in morajo biti objavljene takoj.

Učinkovite rešitve

Do zastavljenih ciljev vas bomo pripeljali v treh korakih. Z učinkovitimi rešitvami boste dosegli dobre rezultate tudi na spletu.

Preko telefona, emaila ali Skypa se bomo pogovorili o ciljih, ki jih želite doseči z vašo novo spletno stranjo. Pripravili bomo načrt s predlogi o izvedbi vaše nove spletne strani.

Prejeli boste ponudbo z rešitvami in idejo za doseg vašega poslovnega cilja. Določene bodo vaše prioritete in predstavljen konkreten načrt izvedbe vašega projekta.

Po potrditvi ponudbe bomo pričeli z izvajanjem vseh potrebnih korakov za izdelavo spletne strani po vaših željah. Poskrbeli bomo za kakovosten razvoj rešitev.

Poskrbeli bomo za izdelavo in razvoj spletnega mesta in vam pomagali pri vzdrževanju.
Zagotavljamo brezhibno in popolno delovanje vse dni v letu.

Vaše podjetje je edinstveno, zato naj bo edinstvena tudi vaša spletna stran.

© 2020, 123naspletu.si | All rights reserved.