Izdelava
spletne trgovine

IZDELUJEMO SODOBNE SPLETNE TRGOVINE ZA USPEŠNO PRODAJO VAŠIH IZDELKOV NA SPLETU

Kako poteka izdelava spletne trgovine?

Izdelava spletne trgovine poteka na različnih platformah, ki se med seboj razlikujejo predvsem po zmogljivosti. Izbira platforme je odvisna od zahtevnosti spletne trgovine in števila izdelkov.

Najprej nas boste seznanili o tem, kaj boste prodajali in kako boste prodajali? Pri tem imamo v mislih artikle in način plačila. Na osnovi teh podatkov vam bomo ponudili ustrezno platformo in pripravili unikatno predlogo, ter po vaši potrditvi pričeli z izdelavo. Uredili bomo tudi vse potrebno za gostovanje in zakup domene. Prejeli boste podrobna navodila za upravljanje vaše nove spletne trgovine in z lahkoto boste kmalu začeli s prodajo vaših izdelkov ali storitev.

Katero spletno trgovino boste izbrali?

Izbira ustrezne spletne trgovine ni enostavna in zahteva dober premislek. Spletna trgovina mora biti hitra in odzivna, upoštevati pa je potrebno tudi druge kriterije s pomočjo katerih dosežemo uspešno spletno prodajo. Obiskovalcem vaše spletne trgovine moramo poleg kakovostne ponudbe ponuditi tudi prijazno okolje in odlične pogoje, da dosežemo kar najboljšo uporabniško izkušnjo.

Izdelava spletnih trgovin Woocommerce

WooCommerce sodi med najbolj priljubljene platforme za izdelavo spletne trgovine in omogoča prodajo raznih izdelkov. Woocommerce spletna trgovina je ustvarjena za integracijo z WordPress spletnimi stranmi.

Nudi možnost plačila s Paypal, raznimi kreditnimi karticami, plačilo po povzetju ter druge vrste plačil.

Zakaj priporočamo WooCommerce?

WooCommerce je zgrajen na sistemu WordPress in nudi možnost številnih razširitev. Priporočamo ga vsem tistim, ki nameravajo prodajati manjše število izdelkov in želijo hkrati predstaviti dejavnost podjetja ali storitve.

Izdelava spletne trgovine Woocommerce
Pri izdelavi spletnih trgovin upoštevamo željeni rok izdelave in nenazadnje višino sredstev, ki ste jih pripravljeni nameniti za spletno trgovino.

Izdelava spletne trgovine OpenCart

OpenCart je odprtokodna platforma enostavna za uporabo, tako za uporabnike kot tudi za potencialne stranke.

Spletna trgovina OpenCart je v kratkem času prilagodljiva vašim željam in potrebam. Lahko je prevedena v različne jezike, kar vam bo v pomoč za dostop do širšega tržišča.

Komu priporočamo OpenCart?

Odzivna spletna trgovina Opencart nudi uporabnikom dobro izkušnjo, saj je brskanje enostavno in pregledno, ne glede na to, katero napravo uporablja uporabnik.

Opencart DEMO

Vaše podjetje je edinstveno, zato naj bo edinstvena tudi vaša spletna stran.

© 2020, 123naspletu.si | All rights reserved.