Woocommerce spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine Woocommerce

Spletna trgovina WooCommerce je dobra izbira za prodajo vaših izdelkov

WooCommerce omogoča izdelavo nakupnega procesa na spletni strani, ki jo poganja WordPress. Primeren je za manjšo spletno trgovino, ki vsebuje do nekaj sto izdelkov in ustreza zahtevam GDPR.

Čeprav gre za enostavno spletno trgovino boste za upravljanje potrebovali vsaj nekaj tehničnega znanja.

Posvetujte se z našimi strokovnjaki, ki vam bodo svetovali glede izbire vaše spletne trgovine. Dobili boste odgovor o tem, katera platforma bo najprimernejša za pospeševanje vaše prodaje na spletu.

WooCommerce nudi vso potrebno funkcionalnost za zagon učinkovite spletne trgovine. Mogoča je integracija v obstoječe spletne strani, ki jih poganja WordPress.

Neomejene razširitve

WooCommerce uporabljajo številne WordPress strani in je v svetovnem merilu zelo uporabna rešitev za spletno prodajo.

Že v osnovi nudi dovolj funkcionalnosti, ki zadoščajo povprečnim spletnim prodajalcem. Na izbiro je veliko število brezplačnih ali plačljivih dodatkov, ki pripomorejo k boljši funkcionalnosti spletne trgovine, razširitve so praktično neomejene.

Ugodno, hitro in profesionalno

Z uporabo odzivnega spletnega oblikovanja bo vaša spletna trgovina optimizirana za namizne, mobilne in tablične naprave. Kupcem bo omogočeno hitro nakupovanje preko spleta, vi pa boste enostavno upravljali s funkcijami platforme. Dodajanje neomejenega števila izdelkov in kategorij ter varni nakupi so del vsake trgovine ne glede na njen obseg. Naša ekipa bo razvila spletno rešitev po meri, ki bo pisana na kožo vašemu podjetju.

© 2020, 123naspletu.si | All rights reserved.