Ekipa "123 na spletu"

Pri 123 na spletu obvladamo celoten proces izdelave, vzdrževanja in oglaševanja spletnih strani

Ekipa se predstavi, kot  izdelovalci spletnih strani. Nekateri med nami imajo tudi več kot 15 let izkušenj na spletnem prostoru. Svoj prosti čas namenjamo združevanju ljubiteljev tekmovalnega in rekreacijskega krapolova v Športnem klubu kraparjev Slovenije. Z izdelavo internetnih strani in ostalimi spletnimi storitvami pomagamo našemu društvu pri razvoju osnovne dejavnosti in doseganju zastavljenih ciljev.

Obvladamo celoten proces izdelave spletnih mest- od načrtovanja do programiranja. Uporabljamo različna orodja, kot so Photoshop, Notepad + in druga, naše najljubše orodje v zadnjih letih pa je zagotovo WordPress.

V kolikor vas zanima sodelovanje, nas kontaktirajte preko spletnega obrazca, lahko pa nas pokličete na naše telefone.

Za vašo spletno stran skrbijo:

Alex, Anja, Robert, Žan in drugi

Izdelujemo spletne strani

Spletne strani so v skladu z veljavnimi spletnimi standardi, so preproste za urejanje in prilagojene celostni podobi podjetja. Spletna stran izdelana pri nas bo vidna na namiznih, prenosnih in tabličnih računalnikih, ter na vseh mobilnih telefonih.

Pri odzivno oblikovani spletni strani (responsive web design) se vsebina samodejno prilagodi velikosti zaslona namiznega računalnika ali katerikoli prenosni napravi, kot so tablice in pametni telefoni.

Zavedamo se, da je vaša blagovna znamka edinstvena, in da mora vaša spletna stran natančno odražati vaše vrednote

On-site SEO optimizacija na vsaki spletni strani

Vsaka spletna stran potrebuje obiskovalce, ki prinašajo dobiček. Obiskovalce lahko pridobite preko iskalnikov, socialnih omrežij, novičarskih portalov in forumov in s plačljivim oglaševanjem. Večinoma pa največ prometa zagotavlja obisk preko iskalnikov. Da iskalniki najdejo in prikažejo spletno stran na prvih mestih pa mora imeti vaša spletna stran SEO optimizacijo.

Brez skritih stroškov in mesečnih naročnin

Ko bo spletna stran izdelana in ko prejmemo celotno plačilo, bo postala spletna stran vaša last. Brez vsakih skritih stroškov in brez mesečnih naročnin! S spletno stranjo boste lahko počeli karkoli boste hoteli, urejal jo bo lahko vsak, ki mu boste to zaupali. Gostovanje na strežniku si izberete sami pri katerem koli ponudniku, kot tudi registracijo domene.

Samostojno upravljanje spletne strani

V kolikor želite samostojno urejati vaše spletne strani bo to enostavno opravilo. Spletno stran bomo gradili na zanesljivem CMS sistemu. Omogočili vam bomo popoln nadzor in upravljanje s celotno spletno stranjo. Dobili boste navodila za pripravo in vnos vsebine z nasveti za varnost in spoštovanje spletnega bontona.

Od izdelave do vzdrževanja – naše celovite rešitve

Vsak naj se ukvarja s tistim, kar najbolj obvlada. Vso skrb za učinkovit spletni nastop lahko prepustite nam, medtem pa se vi posvetite vašemu poslu. Poskrbeli bomo za redno vnašanje vsebin, vzdrževanje varnosti in posodobitve sistema, off-site optimizacijo, gostovanje in ostale ukrepe za povečanje vaše prodaje.

Vaše podjetje je edinstveno, zato naj bo edinstvena tudi vaša spletna stran.

© 2020, 123naspletu.si | All rights reserved.