Ekipa
123
na spletu

→ HITRA IZDELAVA SPLETNIH STRANI

→ KVALITETNA IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE

→ SEO OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI

Pri 123 na spletu obvladamo celoten proces izdelave, vzdrževanja in oglaševanja spletnih strani

Že od leta 2010 se ukvarjamo z razvojem spletnih strani. Redko uporabljamo pri svojih projektih vnaprej izdelane predloge, čeprav pri tem prihranimo čas. Projekti so res končani hitreje, predvsem pa ceneje, težko pa pri tem izrazimo svoje ustvarjalnosti. Večina podjetij za razvoj spletnih strani je usmerjena v izvedbo čim več projektov s čim manjšimi stroški.

Mi se nagibamo k ekskluzivnem in dovršenem videzu. Pri ustvarjanju projektov, pregledamo konkurente v dejavnosti za katero ustvarjamo spletno mesto.
Pregledujemo njihove stvaritve, pogledamo najboljše in najslabše dele njihove spletne strani. Skozi celoten postopek radi razmišljamo in gledamo iz oči potencialne stranke. Vse mora biti narejeno profesionalno in dovolj preprosto, da se nihče ne izgubi med preveliko količino neuporabnih informacij.
Poskrbimo, da ima spletna stran naših strank najboljše  izkušnje na njihovem področju.

Ekipa 123 na spletu

Nekateri med nami imajo tudi več kot 15 let izkušenj na spletnem prostoru. Svoj prosti čas namenjamo združevanju ljubiteljev tekmovalnega in rekreacijskega krapolova v Športnem klubu kraparjev Slovenije. Z izdelavo spletnih strani in ostalimi spletnimi storitvami pomagamo našemu društvu pri razvoju osnovne dejavnosti in doseganju zastavljenih ciljev.

Obvladamo celoten proces izdelave spletnih mest- od načrtovanja do programiranja. Uporabljamo različna orodja, kot so Photoshop, Notepad + in druga, naše najljubše orodje v zadnjih letih pa je zagotovo WordPress.

 

Veljavni spletni standardi

Spletne strani so v skladu z veljavnimi spletnimi standardi, so preproste za urejanje in prilagojene celostni podobi podjetja. Spletna stran izdelana pri nas bo vidna na namiznih, prenosnih in tabličnih računalnikih, ter na vseh mobilnih telefonih.

Pri odzivno oblikovani spletni strani (responsive web design) se vsebina samodejno prilagodi velikosti zaslona namiznega računalnika ali katerikoli prenosni napravi, kot so tablice in pametni telefoni.

Zavedamo se, da je vaša blagovna znamka edinstvena, in da mora vaša spletna stran natančno odražati vaše vrednote

PRIDRUŽITE SE ZADOVOLJNIM STRANKAM

© 2020, 123naspletu.si | All rights reserved.