Brezplačna izdelava spletne strani

Izdelajte spletno stran sami – brezplačno

Brezplačna izdelava spletne strani je seveda mogoča, izdelajte jo sami. Uporabite katerega od odprtokodnih CMS, kot so WordPress, Joomla, Drupal in drugi. Govorimo o izdelavi spletne strani, ostali stroški (registracija domene in gostovanje) so pa vseeno nujni in neizbežni. Izberite eno izmed mnogih brezplačnih predlog, vnesite tekste in slike, spletna stran bo izdelana. V kolikor ne boste zadovoljni z izgledom vaše spletne strani spremenite barve ozadja ali zamenjajte slike, poigrajte se z oblikovanjem kontaktnega obrazca, preizkusite delovanje … če boste zadovoljni z vsem, potem ste uspešno izdelali vašo brezplačno spletno stran.

Se je izdelava brezplačne spletne strani izplačala? Koliko ur ste porabili, preden ste sami izdelali spletno stran? Je vašo spletno stran mogoče najti med zadetki v iskalnikih? Ste zadovoljni z njenim izgledom? So zadovoljni obiskovalci vaše spletne strani? Koliko ste prihranili in koliko posla ste izgubili medtem, ko ste ustvarjali vašo spletno stran?

brezplacne spletne strani

Izognite se vsem stroškom in izdelajte brezplačno spletno stran z urejevalnikom Wix, Weebly ali …

Spletno stran lahko postavite popolnoma brezplačno z enim od zgoraj navedenih urejevalnikov. Ne potrebujete domene in ne potrebujete gostovanja, vaša spletna stran bo postavljena na poddomeni ponudnika. Pobrskajte po spletu, našli boste še katerega. Mogoče se odločite za brezplačno blogovsko platformo, kot je Blog.com ali Blogspot? Spletno stran boste imeli na njihovi poddomeni (npr. vašadomena.blogspot.com).

Ste zadovoljni z grafično predlogo, ki je popolnoma brezplačna? Ste zadovoljni s prikazovanjem oglasov, ki jih ne morete onemogočiti? Vas ne moti počasno nalaganje spletne strani? Zagotovo pa vse to moti obiskovalce vaše brezplačne spletne strani, če sploh imate kakšnega?

Pri mnogih brezplačnih platformah, je indeksiranje omejeno zaradi Robots datoteke, ki pajkom prepreči pregledovanje vašega spletnega mesta. Vaša spletna stran ne bo vidna v iskalniku Google in drugih, kaj boste počeli s spletno stranjo? Začnite pošiljati povezavo do vaše spletne strani vašim strankam, verjamemo, da ne bo pravega uspeha.

Odločitev je vaša

Popolnoma brezplačna izdelava spletne strani, ki bo uporabna in vam bo prinašala zaslužek, zagotovo ni mogoča. Kaj pa je danes zastonj? Najmanj, kar boste plačali bo domena ali zakup prostora na strežniku pri katerem od ponudnikov gostovanja v Sloveniji. Žal pa boste kmalu boste spoznali, da pravega uspeha s tako ustvarjeno spletno stranjo ne boste imeli. Če boste želeli več, boste morali odpreti denarnico …

Kontaktirajte nas, ponudili vam bomo izdelavo spletne strani po razumni ceni!