Izdelava spletne trgovine Opencart

Izdelava spletne trgovine Opencart

Opencart je uporabna spletna trgovina

OpenCart je odprtokodna spletna trgovina, ki zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo. Iskanje izdelkov je enostavno in pregledno. Odzivno oblikovana spletna trgovina se samodejno prilagaja vsem velikostim zaslonov.

Za prodajo vaših izdelkov na spletu potrebujete odlično in pregledno spletno trgovino, ki je prilagojena za vse naprave (responsive design).

Izdelava spletne trgovine Opencart zahteva skrbno načrtovanje in dober koncept trgovine. Vaša spletna trgovina bo unikatna, dodali bomo navodila za urejanje lahko pa se dogovorimo za pogodbeno sodelovanje.

Kakovostna spletna trgovina zahteva uporabo najnovejše tehnologije.  Naše rešitve za spletno poslovanje ponujajo najboljše standardne funkcionalnosti popolnoma odzivne trgovine. Unikatna trgovina bo prilagojena vašim individualnim potrebam in vašemu proračunu.

Funkcionalnosti

Z velikim številom možnosti, ki vam omogočajo celoten nadzor nad trgovino, vam spletna trgovina OpenCart nudi vse, kar se pričakuje od največjih spletnih trgovin.

Ugodno, hitro in profesionalno

Z uporabo odzivnega spletnega oblikovanja bo vaša spletna trgovina optimizirana za namizne, mobilne in tablične naprave. Kupcem bo omogočeno hitro nakupovanje preko spleta, vi pa boste enostavno upravljali s funkcijami platforme. Dodajanje neomejenega števila izdelkov in kategorij ter varni nakupi so del vsake trgovine ne glede na njen obseg. Naša ekipa bo razvila spletno rešitev po meri, ki bo pisana na kožo vašemu podjetju.

Vaše podjetje je edinstveno, zato naj bo edinstvena tudi vaša spletna stran.

© 2020, 123naspletu.si | All rights reserved.